Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς.

Αιθέριο έλαιο με «θηλυκές» ιδιότητες. Το άρωμα του αιθέριου ελαίου του τριαντάφυλλου είναι βαρύ, γλυκό και σαγηνευτικό. Το ροδέλαιο ηρεμεί τις αισθήσεις. Διώχνει την κατάθλιψη, την ανησυχία, ανεβάζει το ηθικό και εξοντώνει το στρες και την ένταση. Σταθεροποιεί τη διάθεση, καλμάρει τα νεύρα και βοηθά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας.


Προκαλεί ευφορία, καλή διάθεση και φέρνει αρμονία, υπομονή και τύχη. Το ροδέλαιο μπορεί να καταπραύνει τη λύπη και τη στεναχώρια. Βοηθά στην καταπολέμηση των συναισθημάτων, όπως απογοήτευση, ζήλια, απέχθεια και μπορεί ν' απομακρύνει εμπόδια συναισθηματικής φύσεως που ταράζουν την ευτυχία .


 Η πρώτη επιλογή σε προβλήματα του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος (προβλήματα μήτρας, λευκόρροιας, μηνορραγίας) και σεξουαλικότητας (τέλειο αφροδισιακό κατά της ψυχρότητας). Διεγείρει την λίμπιντο δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αισθησιασμού, αγάπης και ευτυχίας
Χρησιμοποιείται επίσης από όλους τους τύπους του δέρματος κυρίως από τα ξηρά, ευαίσθητα, ή γερασμένα , λόγω της στυπτικής και τονωτικής δράσης αλλά και της μεταξένιας υφής που προσδίδει. Βοηθά στην εξισορρόπηση της υγρασίας του δέρματος και εξομαλύνει τις ρυτίδες. Συσφίγγει τα μικροσκοπικά αγγεία, βοηθώντας στην εξαφάνιση των κοκκινίλων που προκαλούν τα σπασμένα τριχοειδή. Στις καταγεγραμμένες του ιδιότητες  αναφέρεται επίσης τα ευεργετικά αποτελέσματα στην καρδιά, καθώς και σε δερματικά προβλήματα.

QR-Code

ABOUT

 

  • (+30) 694 251 5051
  • info@pagonisoils.gr
  • Paleoxori Chalkidikis

Copyright © 2013-2014. All Rights Reserved.
Pagonisoils.gr